Skip to content

Zonnepanelen, laag in prijs hoog in rendement

Solar panels on the gable roof of the beautiful house

Welkom bij Mikobouw: Uw Partner in Zonnepanelen Levering en Installatie

Bij Mikobouw begrijpen we dat de overstap naar zonne-energie niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarom zijn wij er trots op om u de meest betaalbare en uitgebreide zonnepanelenlevering en installatiediensten aan te bieden. Onze missie is eenvoudig: hoogwaardige zonnepanelen van alle merken toegankelijk maken voor iedereen, terwijl we ons richten op het maximaliseren van uw rendement.

Wat maakt Mikobouw uw ideale partner voor zonnepanelen?

1. Betaalbare oplossingen: Bij Mikobouw streven we ernaar om zonne-energie voor iedereen betaalbaar te maken. Onze prijzen zijn concurrerend en onze financieringsopties zijn flexibel, zodat u kunt profiteren van zonnepanelen zonder uw budget te overschrijden.

2. Alle merken beschikbaar: Wij geloven in keuzevrijheid. Daarom hebben we toegang tot een breed scala aan zonnepanelen van diverse merken. Hierdoor kunnen we samen met u de perfecte zonnepanelen selecteren die passen bij uw behoeften en budget.

3. Rendementsgericht: Wij begrijpen dat uw investering in zonnepanelen moet renderen. Ons ervaren team van experts staat klaar om met u mee te denken over de beste oplossingen om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen. Of het nu gaat om de juiste positionering, de optimale systeemconfiguratie of advies over terugverdientijden, we zijn er om u te ondersteunen.

4. Professionele installatie: Onze deskundige installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van uw zonnepanelen. We streven ernaar om elke installatie naadloos en efficiënt uit te voeren, zodat u snel van de voordelen van zonne-energie kunt genieten.

Mikobouw staat klaar om u te helpen bij elke stap van uw zonne-energie reis. Of u nu op zoek bent naar een kostenbesparende oplossing, advies nodig heeft over welk merk te kiezen of uw investering optimaal wilt benutten, wij zijn uw betrouwbare partner.

Ontdek hoe u vandaag nog kunt profiteren van zonne-energie met Mikobouw. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons samen uw energietoekomst veranderen. Samen maken we groene energie toegankelijk voor iedereen!

Prijzen en diensten

Solarpakket A+++

Solarpakket A+++

Carbobel 430 wp zonnepanelen glas op glas in het kleur zwart met Enphase Omvormer. De zonnepaneel heeft 30 jaar garantie. De Enphase IQ7 omvormer heeft standaard 25 jaar garantie. - **Carbobel 430 Watt Zonnepanelen:** Krachtige zonne-energie met maximaal vermogen. - **Efficiëntie:** Haal meer energie uit elk zonnepaneel. - **Duurzaamheid:** Bestand tegen verschillende weersomstandigheden. - **Enphase Omvormer:** Optimaliseert de prestaties van uw zonnepanelen voor maximale efficiëntie. - **Realtime Monitoring:** Houd de prestaties van uw zonne-energiesysteem bij met de Enphase App. Kies voor Carbobel 430 Watt Zonnepanelen met Enphase Omvormer en geniet van de voordelen van hoogwaardige zonne-energie. Onze prijs is gelijk voor zowel platte daken als puntdaken. Andere omvormer en/of zonnepaneel is ook mogelijk, afhankelijk van type en capaciteit zal de prijs variëren.
5 tot 10 zonnepanelen
€ 690,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
10 tot 20 zonnepanelen
€ 650,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
20 tot 30 zonnepanelen
€ 630,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
Vanaf 30 zonnepanelen
Neem contact op voor een maatwerk offerte
Solarpakket A++

Solarpakket A++

Risen 400 wp zonnepanelen, in het kleur zwart met Enphase 400 omvormer. De zonnepaneel heeft 25 jaar garantie. De Enphase IQ7 omvormer heeft standaard 25 jaar garantie. - Risen 400 Watt Zonnepanelen: Krachtige zonne-energie met maximaal vermogen. - Volledig Zwart Design: Naadloze integratie en stijl op uw dak. - Duurzaamheid: Bestand tegen verschillende weersomstandigheden. - Enphase Omvormer: Optimaliseert elk zonnepaneel voor maximale prestaties. - Enphase App: Realtime monitoring en controle van uw zonnepanelen. Onze prijs is gelijk voor zowel platte daken als puntdaken. Andere omvormer en/of zonnepaneel is ook mogelijk, afhankelijk van type en capaciteit zal de prijs variëren.
5 tot 10 zonnepanelen
€ 590,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
10 tot 20 zonnepanelen
€ 550,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
20 tot 30 zonnepanelen
€ 530,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
Vanaf 30 zonnepanelen
Neem contact op voor een maatwerk offerte
Solarpakket A+

Solarpakket A+

Risen 400 wp zonnepanelen, in het kleur zwart met Goodwe omvormer. De zonnepaneel heeft 25 jaar garantie. De Goodwe omvormer heeft standaard 5 jaar garantie. - Risen 400 Watt Zonnepanelen: Krachtige zonne-energie met maximaal vermogen. - Volledig Zwart Design: Naadloze integratie en stijl op uw dak. - Duurzaamheid: Bestand tegen verschillende weersomstandigheden. - GoodWe Omvormer: Optimaliseert de prestaties van uw zonnepanelen voor maximale efficiëntie. - Betrouwbaarheid: GoodWe staat garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Kies voor Risen 400 Watt Zonnepanelen met GoodWe Omvormer en ontdek de voordelen van dit krachtige zonne-energiesysteem. Onze prijs is gelijk voor zowel platte daken als puntdaken. Andere omvormer en/of zonnepaneel is ook mogelijk, afhankelijk van type en capaciteit zal de prijs variëren.
5 tot 10 zonnepanelen
€ 410,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
10 tot 20 zonnepanelen
€ 390,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
20 tot 30 zonnepanelen
€ 360,00 per stuk, all-in prijs, incl. 0% btw
Vanaf 30 zonnepanelen
Neem contact op voor een maatwerk offerte

Neem contact met ons op