Skip to content

Brandmelder installatie en service

brandpreventietechniek.nl

Optimale brandveiligheid met FireAngel rookmelders: installatie en realtime monitoring

Bij Mikobouw zijn we toegewijd aan het verbeteren van brandveiligheid en bieden we niet alleen hoogwaardige FireAngel rookmelders, maar ook professionele installatie en realtime monitoring voor gemoedsrust en optimale bescherming.

FireAngel rookmelders en realtime monitoring

Onze FireAngel rookmelders zijn uitgerust met geavanceerde technologie om uw huis, bedrijf of eigendom te beschermen. Maar we gaan verder dan alleen installatie. We bieden ook een krachtige monitoringsoptie met behulp van de FireAngel Wi-Safe Gateway, specifiek de WG-1-Gateway en WG-2 voor verschillende toepassingen.

WG-1-Gateway voor professioneel gebruik:

Met de FireAngel WG-1-Gateway kunnen rook-, hitte-, koolmonoxidemelders en accessoires die gebruikmaken van Wi-Safe 2, worden verbonden met internet. Dit stelt ons in staat om diagnostische informatie in realtime te verzamelen en te beheren via een gepersonaliseerd cloudbased dashboard. Alarmmeldingen, storingen en diagnostische gegevens worden allemaal op één plek weergegeven, waardoor snel en doeltreffend handelen mogelijk is.

Onderhoud op afstand: We kunnen uw systeem op afstand onderhouden, wat betekent dat we proactief kunnen reageren op eventuele problemen, 24/7, 365 dagen per jaar.

Ideaal voor specifieke toepassingen: Voor locaties zoals kamergewijze verhuur, Bed & Breakfasts, kinderdagverblijven en omgebouwde gebouwen met een woonbestemming, bieden we onderhoudscontracten en jaarlijkse controles aan om ervoor te zorgen dat uw brandbeveiliging altijd up-to-date is.

WG-2 voor B2C oplossingen:

Voor kleinere installaties en eindgebruikers bieden we de WG-2 met de FireAngel Connected app. Deze gateway is eenvoudig te installeren via uw smartphone.

Hoe werkt het Wi-Safe gateway platform van FireAngel Connect?

Met de FireAngel WG-1-EUT Gateway kunnen uw Fireangel Wi-Safe 2 producten via internet worden gekoppeld aan een app. Hiermee kunt u eenvoudig de status van uw melders controleren en meldingen ontvangen bij activering door rook, hitte of koolmonoxide. Dit is ideaal voor zowel woningen als bedrijven en biedt zelfs de mogelijkheid om meldingen door te geven aan buren, zorgverleners of een meldkamer.

Een veilige oplossing voor diverse toepassingen:

Onze oplossingen zijn geschikt voor woningen, bedrijven, VvE’s en studentenhuizen. Voor de installatie van een gateway kunt u contact opnemen met een door ons gecertificeerde FireAngel Wi-Safe 2 Specialist of een erkende installateur. Onze Cloud-based oplossing zorgt ervoor dat uw installateur inzicht heeft in de status van uw installatie, wat betekent dat onderhoud alleen wordt uitgevoerd wanneer dit echt nodig is.

Kies Mikobouw voor een totaalpakket van FireAngel rookmelders, professionele installatie en realtime monitoring. We streven naar maximale veiligheid en gemoedsrust voor al onze klanten.

Prijzen en diensten

Installatie rookmelder(s)

Installatie rookmelder(s)

Prijs p/s t/m 10 stuks. >10 stuks: offerte aanvragen.
Aantal rookmelders: 1 t/m 10
€ 35,00
Aantal rookmelders: 20 t/m 30
€ 32,50
Aantal rookmelders: 31 of meer
€ 30,50
Installatie en koppeling gateway

Installatie en koppeling gateway

Prijs p/s, aansluiting op internet netwerk en koppelen van alle rookmelder(s) en tevens toegang in FireAngel Connected app.
€ 250,00 eenmalig
Installatie en koppeling FireAngel locatieschakelaar

Installatie en koppeling FireAngel locatieschakelaar

Prijs p/s
€ 55,00 eenmalig
Monitoring via FireAngel connected app

Monitoring via FireAngel connected app

Per project/gebouw t/m 15 rookmelders, per maand
€ 45,00 p/m
Installatie elektra op aparte groep

Installatie elektra op aparte groep

Op aanvraag, afhankelijk van projectomvang en situatie op locatie.
€ op aanvraag

Neem contact met ons op