Skip to content

Over Mikobouw

Al jaren het adres voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit! 

In 2018 zetten we onze eerste stappen in de wereld van vastgoedontwikkeling. Tijdens dit avontuur ontdekten we al snel dat er tal van mogelijkheden waren om renovatie- en nieuwbouwprojecten efficiënter en intelligenter aan te pakken. Het werd duidelijk dat er zich nieuwe, soms complexe, ontwikkelingen voordeden op het gebied van preventie, ventilatie en veiligheid, die ons inspireerden om ons te specialiseren in specifieke vakgebieden. Het resultaat van deze ontwikkeling is dat we sinds 2022 met trots een breed scala aan diensten en producten aanbieden, waaronder:

  1. Ventilatie: We hebben onze expertise uitgebreid naar ventilatiesystemen, die van cruciaal belang zijn voor het creëren van gezonde en comfortabele leefomgevingen. Onze ventilatieoplossingen zijn ontworpen om optimale luchtkwaliteit te garanderen in zowel bestaande als nieuwe gebouwen.
  2. Beveiliging en preventie: Veiligheid staat bij ons voorop. We bieden geavanceerde beveiligings- en preventieoplossingen om uw eigendommen te beschermen. Van inbraakbeveiliging tot brandpreventie, wij hebben de kennis en producten om uw pand te beveiligen.
  3. Smarthome: De toekomst is smart en connected. Onze smarthome-oplossingen stellen u in staat om uw huis of kantoor te transformeren in een slimme, geautomatiseerde omgeving. Beheer verlichting, verwarming, beveiliging en meer met één druk op de knop.
  4. Vastgoedbeheer: Het beheer van vastgoed kan complex zijn. Wij bieden professioneel vastgoedbeheer om uw investering te optimaliseren. Van onderhoudsplanning tot monitoring van brandmelders en onderhoud van brandblussers, wij nemen de zorg uit handen.
  5. Alarm en beveiligingsinstallatie 
    Bij Mikobouw bieden we niet alleen hoogwaardige Ezviz- en Ring-beveiligingsproducten, maar we installeren deze ook graag. Wij geloven in het leveren van complete beveiligingsoplossingen, van hoogwaardige producten tot professionele installatie en ondersteuning. 

Wij zijn ook actief onder de volgende handelsnamen:

-PrefabDesign.nl: Uw bron voor innovatieve prefab en modulaire bouwwerken.
-PrefabUitbouwtjes.nl: Specialisten in prefab uitbouw en aanbouwprojecten.
-BrandPreventieTechniek.nl: Uw betrouwbare partner voor brandpreventie, onderhoud en geavanceerde monitoring.

Dit zijn onze dochterondernemingen, elk gewijd aan het leveren van gespecialiseerde oplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften en eisen.

Neem contact met ons op