Skip to content

Over Mikobouw

Al jaren het adres voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit! 

In 2018 zetten we onze eerste stappen in de wereld van vastgoedontwikkeling. Tijdens dit avontuur ontdekten we al snel dat er tal van mogelijkheden waren om renovatie- en nieuwbouwprojecten effici├źnter en intelligenter aan te pakken. Het werd duidelijk dat er zich nieuwe, soms complexe, ontwikkelingen voordeden op het gebied van preventie, ventilatie en veiligheid, die ons inspireerden om ons te specialiseren in specifieke vakgebieden. Het resultaat van deze ontwikkeling is dat we sinds 2022 met trots een breed scala aan diensten en producten aanbieden, waaronder:

  1. Brandmelder installatie en service: Veiligheid staat bij ons voorop. We bieden geavanceerde beveiligings- en preventieoplossingen om uw eigendommen te beschermen. Van inbraakbeveiliging tot brandpreventie, wij hebben de kennis en producten om uw pand te beveiligen.
  2. Onderhoud en keuring voor brandblussers, haspels en EHBO dozen: Bij Mikobouw verzorgen we regelmatig onderhoud en keuring voor brandblussers, haspels en EHBO dozen, om ervoor te zorgen dat uw veiligheidsuitrusting altijd betrouwbaar is in noodgevallen. Uw veiligheid is onze prioriteit.
  3. Vastgoedbeheer: Het beheer van vastgoed kan complex zijn. Wij bieden professioneel vastgoedbeheer om uw investering te optimaliseren. Van onderhoudsplanning tot monitoring van brandmelders en onderhoud van brandblussers, wij nemen de zorg uit handen.
  4. Zonnepanelen installatie: Bij Mikobouw zijn we gepassioneerd over duurzaamheid en groene energie. Ons team van experts installeert zonnepanelen van A-merken, zoals Risen, Trina, Rec, Piemar, Regitec, Carbobel, Goodwe, Growatt en Enphase, tegen scherpe prijzen. Wij streven ernaar om hoogwaardige zonnepanelen voor iedereen toegankelijk te maken, waardoor u kunt besparen en bijdragen aan een schonere toekomst.

Wij zijn ook actief onder de volgende handelsnamen:

-PrefabDesign.nl: Uw bron voor innovatieve prefab en modulaire bouwwerken.
-PrefabUitbouwtjes.nl: Specialisten in prefab uitbouw en aanbouwprojecten.
-BrandPreventieTechniek.nl: Uw betrouwbare partner voor brandpreventie, onderhoud en geavanceerde monitoring.

Dit zijn onze dochterondernemingen, elk gewijd aan het leveren van gespecialiseerde oplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften en eisen.

Neem contact met ons op