Skip to content

Onderhoud en keuring brandpreventie middelen

Service

Alle blussers gekeurd door een REOB gecertificeerd bedrijf

Op zoek naar een ervaren specialist die ook nog REOB gecertificeerd is? Laat dan ons jouw brandblusser(s) keuren! Wij verzorgen de keuring van de brandblusser en zorgen er op die manier voor dat je daar weer veilig en volgens de belangrijke richtlijnen gebruik van kunt maken. 

  • Gediplomeerde keurmeesters
  • Inclusief keuringsrapport
  • Landelijk beschikbaar
  • Goed & goedkoop
  • 24 uurs service

Vraag je je af hoe vaak je de brandblusser moet laten keuren? Wij raden aan om ieder jaar je brandblussers te laten keuren. Voor brandslanghaspels is dit zelfs verplicht.

We zijn gespecialiseerd in diverse keuringen. Voor brandblusser keuringen zijn we zelfs REOB gecertificeerd. Onze REOB gecertificeerde keurmeester maakt een afspraak en komt bij je langs. Op die manier kunnen we alle handblussers en/of brandslanghaspels in één keer keuren, zodat je daarmee netjes voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

 

Kosten per keuring brandblusser

Benieuwd naar de kosten? De brandblusser keuren prijs hangt af van het aantal stuks dat je wilt laten controleren. We kunnen een enkele brandblusser keuren voor €32,50. Wil je meer dan 26 stuks laten keuren? Dan is dit al mogelijk vanaf €9,75 per stuk.

Op die manier houden we de brandblusser keuren kosten graag laag. We combineren zoveel mogelijk onderdelen, om je daar voor een scherpe prijs mee van dienst te kunnen zijn. Uiteraard netjes volgens de wettelijk verplichte richtlijnen die er gelden.

Keuring alle soorten brandblusser(s)

Keuring alle soorten brandblusser(s)

Incl. verzegeling en controlesticker excl. btw
Aantal keuringen: 1 tot 2
€ 32,50
Aantal keuringen: 3 tot 5
€ 26,00
Aantal keuringen: 6 tot 10
€ 22,75
Aantal keuringen: 11 tot 25
€ 16,25
26 of meer keuringen
€ 9,75
Keuring brandhaspel(s)

Keuring brandhaspel(s)

Prijs per stuk
Aantal keuringen: 1 tot 5
€ 30,00
Aantal keuringen: 6 tot 10
€ 28,00
Aantal keuringen: 11 of meer
€ 22,00
Keuring EHBO koffer

Keuring EHBO koffer

Incl. voorrijkosten, verzegeling en controlesticker excl. BTW
Aantal keuringen: 1 tot 2
€ 32,50
Aantal keuringen: 3 tot 5
€ 26,00
Aantal keuringen: 6 tot 10
€ 22,75
Aantal keuringen: 11 tot 25
€ 16,25
Aantal keuringen: 26 of meer
€ 9,75

Brandblusser laten keuren

Wij voeren de brandblusser controle voor je uit, zodat we die volgens de REOB, Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen, voorschriften kunnen goedkeuren. En blijkt uit de controle van brandblussers dat die op dat moment niet aan de eisen voldoen? Dan keuren we die af en geven we aan hoe je wél weer aan de eisen kunt voldoen.

We stellen na de keuring een keuringsrapport op. Kunnen we de apparatuur goedkeuren? Dan krijg je daarvoor een REOB keuringssticker van BrandPreventieTechniek (onderdeel van Mikobouw). Als we een onderdeel niet kunnen goedkeuren adviseren we om die te vervangen of te vernieuwen. Uiteraard brengen we je in dat geval graag op de hoogte van ons assortiment in onze webshop. Je kunt online alle artikelen bestellen die je nodig hebt, als uit de brandblusser controle blijkt dat die aan vervanging toe zijn.

Neem contact met ons op