Skip to content

Vastgoed beheer

Mikobouw brandpreventietechniek ring ezviz

“Optimaal vastgoedbeheer is cruciaal voor de veiligheid, efficiëntie en kostenbesparing van je eigendom. Wij bieden een uitgebreide reeks diensten om jouw vastgoed te ondersteunen:

1. Keuringen van (Brand)blussers: Wij zorgen ervoor dat jouw blussers voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en regelmatig worden gekeurd.

2. Onderhoud Brandblussers: Onze experts voeren regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat jouw brandblussers altijd klaar zijn voor gebruik.

3. Onderhoud Rookmelders: Rookmelders zijn van levensbelang. Wij garanderen dat ze goed functioneren met regelmatig onderhoud.

4. Monitoring van (Rook)meldsysteem: Onze geavanceerde systemen monitoren rookmelders en alarmen 24/7, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je vastgoed.

5. Integratie van Alarmsystemen: Wij kunnen alarmsystemen naadloos integreren in jouw vastgoed, waardoor je eigendom nog veiliger wordt.

6. Integratie van Energiebesparende Maatregelen: Bespaar energie en kosten met onze integratie van energiebesparende systemen, zoals het Woox-monitoringssysteem voor boilers, airconditioning en andere elektrische apparatuur.

Prijzen
Onze prijzen zijn flexibel en afhankelijk van de omvang van het project. Of je nu een eenmalige opdracht hebt of een langdurige samenwerking zoekt, wij staan voor je klaar. Ons doel is om jouw vastgoed te optimaliseren, te beveiligen en energie-efficiënt te maken. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.”

Voor specifieke taken zoals brandblusserinspecties, rookmelderinstallaties en gateway-integratie voor monitoring, bieden we vaste tarieven. Voor uitgebreid vastgoedbeheer stellen we graag een op maat gemaakte offerte voor u op. Voor offerteaanvragen kunt u ons formulier gebruiken. Gedetailleerde informatie over onze specifieke diensten en prijzen vindt u op de pagina’s voor brandmelderinstallatie en service, evenals onderhoud en inspectie van brandpreventiemiddelen.

 

Neem contact op voor uw projecten