Skip to content

Smarthome producten

Ontdek ons volledige assortiment op onze webshop: http://www.brandpreventietechniek.nl.

Bij Brandpreventietechniek bieden we een breed scala aan innovatieve oplossingen voor brandveiligheid en slimme woningtechnologie. Of je nu op zoek bent naar brandpreventieproducten, ventilatieoplossingen of smarthome-systemen, je vindt het allemaal op onze website. We streven ernaar om jouw huis en eigendommen veiliger, gezonder en efficiënter te maken. Neem een kijkje op onze webshop en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het creëren van een veilige en comfortabele leefomgeving.”

Geniet van ultiem gemak en gemoedsrust, waar je ook bent. Met Woox Smart Plug tillen we jouw huis naar een compleet nieuw niveau van slimme technologie. Bedien je huishoudelijke apparaten op afstand via het internet, rechtstreeks vanaf je smartphone. Zet de waterkoker aan, verlicht je woonkamer met een simpele tik, activeer de luchtreiniger of start zelfs de boiler – dit alles met slechts een paar handelingen in de intuïtieve Woox Home-app.

En als het gaat om jouw veiligheid, presenteren we de FireAngel WG-1-Gateway. Hiermee kunnen rook-, hitte-, en koolmonoxidemelders, evenals alle accessoires die gebruikmaken van Wi-Safe 2, draadloos met elkaar en het internet verbinden. Diagnostische informatie wordt realtime naar een persoonlijk cloudgebaseerd dashboard gestuurd. Hier kun je installaties, alarmmeldingen, storingen en diagnostische gegevens beheren via de handige FireAngel Connected App, zodat je altijd op de hoogte bent van vereiste acties. Met deze gateway kun je meldingen zelfs doorsturen naar buren, zorgverleners of een meldkamer. Een efficiënte oplossing niet alleen voor thuis, maar ook voor bedrijven, VvE’s en studentenhuizen waar controle en beheer van cruciaal belang zijn.

 

 

woox
550x550