Skip to content

Alarm en beveiligingsinstallatie 

Ezviz: intelligente beveiliging voor thuis en kantoor

Ezviz is een toonaangevend merk op het gebied van beveiligingscamera’s en slimme apparaten, ontworpen om uw huis of kantoor te beschermen en u gemoedsrust te geven. Hier zijn enkele kenmerken van Ezviz-beveiligingsproducten:

– Diverse camera-opties: Ezviz biedt een breed scala aan beveiligingscamera’s, waaronder binnen- en buitencamera’s, dome-camera’s en zelfs camera’s met pan- en tilt-functies. Hiermee kunt u elke hoek van uw eigendom in de gaten houden.

– HD-video en nachtzicht: Met Ezviz-camera’s kunt u heldere HD-video bekijken, zelfs ’s nachts dankzij krachtige infrarood-nachtzichttechnologie.

– Bewegingsdetectie en meldingen: De camera’s zijn uitgerust met bewegingsdetectie, zodat u onmiddellijk meldingen ontvangt op uw smartphone of tablet wanneer er activiteit wordt gedetecteerd.

– Eenvoudige installatie en bediening: Ezviz-camera’s zijn gebruiksvriendelijk en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. U kunt uw beveiligingssysteem moeiteloos beheren via de intuïtieve Ezviz-app op uw mobiele apparaat.

– Cloudopslag en lokaal geheugen: U kunt ervoor kiezen om uw opnames veilig op te slaan in de cloud of op lokale opslagapparaten voor gemakkelijke toegang tot uw beelden.

 

 

EZVIZ BRANDPREVENTIETECHNIEK ALARM MIKOBOUW APELDOORN

Ring: beveiliging met een slim tintje

Ring staat bekend om zijn innovatieve beveiligingsoplossingen, vooral op het gebied van deurvideo-intercomsystemen en beveiligingscamera’s. Hier zijn enkele hoogtepunten van Ring-producten:

– HD-video en tweerichtingscommunicatie: Ring-camera’s en deurvideo-intercomsystemen bieden heldere HD-video en tweerichtingscommunicatie, zodat u met bezoekers kunt praten en ze kunt zien, waar u ook bent via uw smartphone.

– Bewegingsdetectie en nachtzicht: Ring-camera’s zijn voorzien van bewegingsdetectie en nachtzichttechnologie, zodat u meldingen kunt ontvangen bij beweging, zelfs ’s nachts.

– Eenvoudige installatie: Ring-producten zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. U kunt ze zelf installeren of gebruikmaken van professionele installatieservices.

– Ring app en integraties: Met de Ring-app kunt u uw beveiligingssysteem eenvoudig beheren. Ring integreert ook met andere slimme apparaten, waardoor u een naadloos beveiligingsecosysteem kunt creëren.

 

 

 

mikobouw-ring-alarm-brandpreventietechniek.nl
RING

Montage en prijs 

Of u nu kiest voor Ezviz of Ring, beide merken bieden betrouwbare beveiligingsoplossingen die u gemoedsrust geven en uw eigendommen beschermen. Het selecteren van het juiste systeem hangt af van uw specifieke behoeften en uw wensen op het gebied van beveiliging. Overweeg de grootte van uw eigendom, uw budget en welke functies voor u het belangrijkst zijn bij het maken van uw keuze.

Bij Mikobouw streven we ernaar om u de beste beveiligingsoplossingen te bieden, en daarom zijn we verheugd om zowel Ring als Ezviz beveiligingsproducten te kunnen leveren én te installeren. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan beveiligingsapparatuur, inclusief sensoren, deurbellen, camera’s en bedieningspanelen van deze vertrouwde merken.

Wat ons onderscheidt, is onze professionele installatieservice. We begrijpen dat het correct installeren van beveiligingsapparatuur essentieel is voor optimale prestaties. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw Ring- en Ezviz-producten nauwkeurig en efficiënt worden geïnstalleerd, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw beveiligingssysteem goed werkt.

Onze installatieprijzen zijn zeer concurrerend en transparant:

Onze tarieven zijn ontworpen om u kosteneffectieve opties te bieden, ongeacht de omvang van uw beveiligingsproject. We geloven in eerlijke prijzen en hoogwaardige service.

Bij Mikobouw gaat het niet alleen om het leveren van producten, maar ook om het waarborgen van uw gemoedsrust. Laat onze experts u helpen bij het plannen, selecteren en installeren van het juiste beveiligingssysteem voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het beveiligen van uw huis of bedrijf.

Prijzen en diensten

Alle soorten sensoren

Alle soorten sensoren

Montagekosten
€ 35,00
Alle soorten camera's

Alle soorten camera's

Montagekosten
€ 50,00
Alle soorten voordeur camera's

Alle soorten voordeur camera's

Montagekosten
€ 50,00
Alle soorten sirene

Alle soorten sirene

Montagekosten
€ 75,00
Alle soorten bedieningspanelen

Alle soorten bedieningspanelen

Montagekosten
€ 75,00
Voorrijkosten p/km

Voorrijkosten p/km

€ 0,25